Amsterdam

Amsterdam

​​
Ben je een  Amsterdam of opzoek naar  Amsterdam voor uw bedrijf? Wij zijn een internationale recruitment bedrijf en bieden  Amsterdam op Senior, Medior of Junior niveau die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging?

Word je gek van alle Recruiters die jou te pas en te onpas benaderen en wil je zelf de heft in handen houden.
We geven je groot gelijk!

Bij GISP geloven we in heldere communicatie en transparante afspraken. Onze benadering is altijd persoonlijk en in overleg. We luisteren naar jouw eisen en wensen.

Neem snel contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om de meest passende vacature voor jou te vinden.

 

 

Ervaring als Amsterdam?

Ervaring en creativiteit in het toepassen van de bijvoorbeeld recente technologieën en frameworks en de vertaling naar werkende applicaties.

GISP Group

Gisp Group is opgericht begin 2010 om bedrijven de mogelijkheid te bieden hooggekwalificeerde IT-personeel te werven en dat tegen een redelijke prijs.

Met behulp van ons web-based systeem en toegang tot onze uitgebreide database met meer dan 38.000 hooggekwalificeerde IT-specialisten en een uitgebreid wereldwijd netwerk, kunnen wij de juiste gekwalificeerde kandidaat voor u vinden.

Keep IT simple

Wij geloven dat optimale communicatie tussen klant en kandidaat direct moet kunnen zijn.
Dit komt zelden voor, maar is wel dé manier hoe wij als GISP Group het liefst werken.

We hebben een wereldwijd netwerk van Recruiters, die onze ideeën en waarden onderschrijven en uitdragen en dat stelt ons in staat om IT-professionals te vinden die wereldwijd inzetbaar zijn.

Transparantie beleid

Als bedrijf zijn wij open en eerlijk in alle aspecten. Wij zijn volledig transparant in de gehanteerde marges en tarieven. Dat delen wij graag ook met onze klanten en onze specialisten.
Onze tarieven worden per lokale markt berekend.

Toetsing kwaliteit van Amsterdam

We hebben ervaren projectmanagers in ons team die de juiste vaardigheden en ervaring screenen om zo uw geschikte  Amsterdam te kwalificeren. Dit zorgt ervoor dat de cv’s die we naar u toe sturen voor bijna 99,9% geschikt zijn voor uw vacature. Uiteraard binnen uw budget.

Want to know more?

Contact our international recruiters
Contact Us
Purchase